Tartaartjes voor op de barbecue
Hamburgers worden veel gegeten bij het barbecueën. Alleen ben ik nog geen hamburgers tegen gekomen die volledig FODMaP-arm zijn! Om wel mee te kunnen doen, is dit recept zeker een goed alternatief. Daarbij kost het heel weinig voorbereiding! Lekker en makkelijk! De tartaartjes zijn goed te combineren met een FODMaP-arme satésaus, of maak er een speltbroodje hamburger mee!
Ingrediënten
- rundertartaar - 2 stuks
- zout en peper - naar smaak
- olijfolie - 0,5 eetlepel
Bereiding
- Steek de barbecue aan (of als deze al aan staat: zorg dat de barbecue nog warm genoeg is).
- Bestrijk het grillrooster met olijfolie.
- Bestrooi de rundertartaartjes aan beide kanten met peper en zout.
- Bak de rundertartaartjes ongeveer 8 tot 15 minuten. De baktijd is afhankelijk van wat jij smakelijk vindt; een medium gebakken tartaartje (nog rosé van binnen) of een doorgebakken rundertartaartje.
- Serveer de rundertartaartjes direct.