- Bereidingstijd: 10 minutes
- Porties: 1
Voedingswaarden (per portie)
- Calorieën: 262 Kcal
- Carbohydrate Content: 24,2 g
- Fat Content: 9,7 g
- Fiber Content: 2,3 g
- Protein Content: 16,3 g
- Saturated Fat Content: 5,8 g
- Serving Size: 1 portie
- Sodium Content: 3,2 mg
Spicy kwark met banaan en chocolade
Vind jij banaan en chocolade ook zo'n lekkere combinatie? Ik kan er altijd van genieten! Zo vind ik lactosevrije kwark (of yoghurt) met banaan en chocolade, of cacaonibs altijd een goede combi. Maar af en toe is een variatie ook erg lekker. Deze spicy kwark met banaan en chocolade is (zoals de naam al aangeeft) net iets kruidiger en geeft nog meer smaak aan de kwark. Want kaneel is sowieso lekker in combinatie met chocolade of banaan, maar deze drie ingrediënten tezamen zijn zeker het proberen waard!
Ben je allergisch voor noten? De chocolade kan helaas sporen bevatten van noten. Wat je eventueel kan doen is de chocolade vervangen voor Droste cacao. Dit cacaopoeder heeft wel de smaak van chocolade, maar bevat geen (sporen van) noten!
Ingrediënten
- AH lactosevrije magere kwark - 150 ml
- banaan - 1 stuk
- 85% pure chocolade - 20 gram
- kaneel - 0,5 theelepel
Bereiding
- Lepel de lactosevrije magere kwark in een kom.
- Snijd de banaan in plakjes.
- Hak de 85% pure chocolade in stukjes.
- Voeg de stukjes pure chocolade en de kaneel toe aan de lactosevrije kwark en roer door.
- Voeg de plakjes banaan toe aan de spicy kwark en serveer direct.