Luxe speltbroodjes met casselerrib
Zin aan een lekker en speciaal broodje? Maak dan eens dit luxe broodje met casselerrib! Let er wel op dat het verse casselerrib is: voorverpakte casselerrib bevat over het algemeen knoflook, welke natuurlijk niet FODMaP-proof is. Gebruik je liever gewoon speltzuurdesembrood? Dan kan je de oven vervangen voor een tosti-ijzer en heb je een heerlijke luxe tosti!
Ingrediënten
- speltzuurdesembroodjes - 2 stuks
- AH Excellent Basilicum in olie - 2 tl
- verse casselerib - 2 plakken
- mozzarella - 1/2 bol
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Snijd de speltzuurdesembroodjes open.
- Besmeer de onderste helft van de broodjes met de basilicum in olijfolie.
- Beleg dan beide broodjes met de casselerrib.
- Verdeel de plakken mozzarella over de broodjes.
- Plaats de broodjes in de oven en bak de broodjes in minimaal 5 minuten goudbruin en gaar in de oven (heb je afbakbroodjes, volg dan de aanwijzingen op de verpakking).
- Serveer de broodjes lekker warm!