Kipspiesjes voor op de barbecue
Wil je ook zo graag genieten van lekker gemarineerde kipspiesjes van de barbecue? Dan kan dat nu gelukkig ook! Deze heerlijke kipspiesjes kan je lekker combineren met Go Tan Sweet Chili Saus of met zelfgemaakte satésaus. Laat je vrienden en/of familie lekker meegenieten, ze zullen hun vingers erbij aflikken!
Ingrediënten
- kipfilet - 2 stuks
- Improba Ketjap Manis Glutenvrij - 2 eetlepels
- Conimex wokolie - 1 eetlepel
- Conimex Sambal Oelek - 0,5 theelepel
- gemberpoeder - 0,5 theelepel
- barbecuespiesen - 4 stuks
Bereiding
- Snijd de kipfilet in stukjes.
- Meng in een kom de wokolie, ketjap, sambal oelek en het gemberpoeder. Roer goed door.
- Voeg de kipfilet toe aan de kom en roer goed door.
- Zet de kipmarinade ongeveer een half uur afgedekt in de koelkast.
- Steek ondertussen de barbecue aan en laat deze op temperatuur komen.
- Haal de kipmarinade uit de koelkast, meng nog even goed door elkaar.
- Verdeel de kipstukjes over de vier barbecuespiesen.
- Leg de barbecuespiesen op de barbecue en bak de spiesen in ongeveer 10 minuten gaar.
- Serveer de kipspiesjes direct.