Gevulde paprika
Is het weer eens tijd om een nieuw hapje op tafel te zetten? Dan is dit hartige hapje zeker een goed idee! Lekker fris en romig, met een knapperige bite door de snoeppaprika's.
Ingrediënten
- Snoeppaprika's - 8 stuks
- Minus L roomkaas lactosevrij - 1/2 bakje
- Minus L slagroom lactosevrij - 1 scheutje
- verse peterselie - 1 handvol
- pijnboompitten - 1 handvol
- peper en zout - naar smaak
Bereiding
- Bak de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat daarna afkoelen.
- Was de peterselie en snijd of knip in kleine stukjes.
- Meng de roomkaas en de slagroom tot een zacht mengsel.
- Voeg de peterselie toe aan de roomkaas en breng op smaak met zout en peper.
- Halveer de snoeppaprika's en verwijder de zaadlijsten. Spoel de paprika's af.
- Vul de paprika's met de kruidenroomkaas. Verdeel de pijnboompitten eroverheen.
- Serveer de gevulde paprika's op een schaal.