Capresespiesjes
Op zoek naar iets lekkers en hartigs, liefst iets gezond? Deze spiesjes met de kleuren van de Italiaanse vlag zijn ook nog eens vegetarisch! Lekker als voorgerecht, voor tussendoor of 's avonds als hapje. Tevens heel geschikt voor een tapasmaaltijd.
Ingrediënten
- Galbani Minimozzarella - 1 zakje van 20 stuks
- cherrytomaten - 20 stuks
- verse basilicum - 20 blaadjes
- cocktailprikkers - 20 stuks
Bereiding
1. Spoel de basilicumblaadjes goed af met koud water.
2. Spiets een mozzarellabolletje aan een cocktailprikker, gevolgd door een basilicumblaadje.
3. Spiets dan een cherrytomaatje aan de prikker, met het kroontje naar beneden.
4. Doe hetzelfde met de andere 19 cocktailprikkers.
5. Serveer op een schaal. Doordat de kroontjes van de tomaatjes naar beneden geplaatst zijn