- Bereidingstijd: 5 minutes
- Porties: 2
Voedingswaarden (per portie)
- Calorieën: 401 Kcal
- Carbohydrate Content: 38,5 g
- Fat Content: 17,8 g
- Fiber Content: 8,3 g
- Protein Content: 16,9 g
- Saturated Fat Content: 11,0 g
- Serving Size: 1 portie
- Sodium Content: 259,5 mg
- Sugar Content: 0,4 g
Broodje brie met basilicumolie en rucola
Een heerlijk broodje voor de afwisseling. Voor het ontbijt, voor tussendoor, maar ook heerlijk bij een high tea! Je kan er ook nog mee variëren: voeg eens gebakken pijnboompitjes toe of een beetje ahornsiroop! Of laat de rucola nog even achterwege en doe het brood in het tostiapparaat! Daarna kan je wel rucola toevoegen. Let wel op dat je geen roombrie neemt, die is namelijk niet FODMaP-arm.
Ingrediënten
- speltzuurdesembrood - 4 plakken
- President brie - 100 gram
- AH Kruidenpasta Basilicum - 10 gram
- rucola - 20 gram
Bereiding
- Neem twee plakken speltzuurdesembrood en besmeer deze met de basilicumolie.
- Snijd de brie in plakken en beleg de twee plakken speltzuurdesembrood hiermee.
- Verdeel de rucola over de brie.
- Dek de twee plakken speltzuurdesembrood af met de overige twee plakken.
- Voor een high tea: snijd daarna de plakken in vieren en steek er een prikker in.