Aardappeltjes met specerijen uit de oven
Zin in eens wat anders dan gekookte aardappelen? Met deze zelf gekruide aardappelpartjes steel je de show!
Ingrediënten
- vastkokende aardappelen, in langwerpige parten - 1/2 kg
- paprikapoeder - 1/2 tl
- korianderpoeder (ketoembar) - 1/2 tl
- komijnpoeder (djinten) - 1/2 tl
- grof zeezout - 1 tl
- olijfolie - 1,5 el
- versgemalen peper - 1 snufje
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snijd de aardappelen in langwerpige parten.
- Meng de aardappelparten met de overige ingrediënten in een schaal.
- Spreid de aardappelen uit over een bakplaat of ovenschaal.
- Bak de aardappelparten in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.
- Serveer de aardappeltjes met specerijen direct.