- Bereidingstijd: 5 minutes
- Porties: 4
Voedingswaarden (per portie)
- Calorieën: 37 Kcal
- Carbohydrate Content: 0,6 g
- Cholesterol Content: 0 mg
- Fat Content: 3,3 g
- Fiber Content: 0,05 g
- Protein Content: 0,9 g
- Saturated Fat Content: 2,3 g
- Sodium Content: 25,0 mg
- Sugar Content: 0,3 g
- Trans Fat Content: 0 g
- Unsaturated Fat Content: 0 g
Muntcitroendip
Een heerlijke frisse en romige dip die zeer geschikt is om te serveren bij kruidige barbecuegerechten. Denk bijvoorbeeld aan de courgettespiesen of de biefstukspiesen!
Ingrediënten
- Minus L roomkaas lactosevrij - 100 gram
- Minus L slagroom lactosevrij - 10 gram
- citroen - 0,5 stuk
- verse munt - 5 gram
- zout en peper - naar smaak
Bereiding
- Meng de roomkaas met de slagroom, roer goed los.
- Was de muntblaadjes en snijd of knip deze in kleine stukjes.
- Was de citroen grondig. Rasp de gele schil van de citroen. Knijp daarna de citroen lichtjes uit boven het roommengsel.
- Voeg de munt en de citroenschil toe aan het roommengsel.
- Breng de dip op smaak met zout en peper.