Biefstukspiesen
Bij een barbecue hoort lekker vlees (oké, behalve voor mensen die vegetarisch eten). Dan is dit recept zeker een aanrader! Erg makkelijk en smakelijk! Serveer deze spiesen met de muntcitroendip. Dit recept is uitgeprobeerd op een barbecue met kooltjes. Deze manier van barbecueën komt de smaak van het vlees ten goede.
Ingrediënten
- biefstukpuntjes - 100 gram
- olijfolie - 1 el
- grof zeezout - 0,5 tl
- paprikapoeder - 0,5 tl
- versgemalen zwarte peper - 1 snufje
- barbecuespiesen - 2 stuks
Bereiding
- Meng de olijfolie met de kruiden in een kom en roer goed door.
- Voeg de biefstukpuntjes toe aan de marinade. Laat 10 minuten marineren.
- Spies de biefstukpuntjes aan de spiesen.
- Verwarm de barbecue tot ongeveer 175-230 graden Celsius.
- Leg de spiesen op het rooster en draai af en toe om. Bak de spiesen in ongeveer 4 tot 6 minuten medium gaar.